Deze week zijn Ageras en de eigenaar van Zoek Mijn Boekhouder, oftewel Leads2Leads, tot een akkoord gekomen inzake de overname van Zoek Mijn Boekhouder.

Zowel Ageras als Zoek Mijn Boekhouder zijn online matchmaking-platforms waar MKB'ers een geschikte boekhouder of accountant kunnen vinden. Deze overname versterkt de positie van Ageras op de Nederlandse markt, waar het bedrijf actief is sinds 2015. Door deze overname wordt Ageras ook marktleider.

Vind hier uw boekhouder

Zoek Mijn Boekhouder was tot op heden de meest dominante concurrent in Nederland en heeft meer dan 40.000 klanten bediend. Naast Zoek Mijn Boekhouder is Ageras ook trotse eigenaar geworden van Zoek Mijn Accountant en Zoek Mijn Administratiekantoor.

Een betere service voor zowel klanten als partners

"Ageras is een platform waar netwerkeffect veel betekent," aldus Rico Andersen, CEO van Ageras. "Meer klanten bieden een sterker platform voor de partners, en meer partners verhogen de relevantie en gezonde concurrentie voor de klanten. Daarom zien wij de overname van Zoek Mijn Boekhouder als een enorme waardeverhoging voor de klanten en partners van Ageras."

De oprichter van Zoek Mijn Boekhouder, Patrick van Zandvoort, blijft aan boord om Ageras te ondersteunen bij haar verdere uitbereiding in Nederland.

"Ik heb zeven jaar Zoek Mijn Boekhouder opgebouwd en ik zou graag mijn kennis van de Nederlandse accountancymarkt willen delen om een geweldig product te leveren," zegt Patrick van Zandvoort.

"Patrick van Zandvoort heeft het geweldig gedaan in het opbouwen van een nicheonderneming en hier hebben wij enorm veel respect voor. Zijn succes bewijst dat toewijding en service verlenen de sleutel tot succes is," voegt Rico Andersen toe.

Ageras

Sinds de oprichting in 2012 gelooft Ageras in een simpele maar krachtige belofte om de beste ontmoetingsplek voor accountants, boekhouders en klanten in de wereld te worden, een one-stop shop voor de juridische en boekhoudkundige markt.

In januari 2017 heeft Ageras de waarde van haar productaanbod vergroot om een nog betere service te kunnen verlenen aan zowel klanten als partners. Dit resulteerde in februari 2017 met de hoogste klanttevredenheidsscore op Trustpilot.

Samen met 100 werknemers, een grote partnerbasis en het vertrouwen van 100.000 gebruikers biedt Ageras nu zijn diensten aan in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland en Duitsland – en zullen er snel meer landen volgen.

Ontvang gratis 3 offertes

Inhoud